Dorpsstraat 158-158A en 158C

te Enter

Horeca / Woonruimte

Gelegen op een uitstekende locatie midden in het centrum van het bruisende Enter bieden wij u dit multifunctionele object aan voor de verkoop.

Het object bestaat uit onder andere café, zalencentrum en cateringbedrijf De Kröl, een ruime woning, verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping, met een vernieuwde keuken en 3 slaapkamers en daarnaast nog een separate bovenwoning.

Voor dit Unieke object zijn wij op zoek naar een waardige opvolger voor café, zalencentrum en cateringbedrijf De Kröl. De Kröl is echt een Enters begrip sedert 1924 en bestaat uit een gedegen onderneming met een goedlopend gezellig bruin café, professionele keuken en een riante zaal met mega dorps- en regiofunctie.

Het volumineuze object met de bestemming Horeca biedt veel perspectief voor een ondernemer die wil werken en wonen op een uitstekende centrumlocatie midden in het fijne dorpshart van Enter.

Oppervlakte :
Café
Ca. 75 m² op de begane grond

Keuken
Ca. 76 m² op de begane grond

Zalencentrum
Ca. 457 m² op de begane grond

Woning
Ca. 107 m² verdeeld over de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping

Bovenwoning
Ca. 60 m² op de eerste verdieping

Bouwjaar :
1923 en diverse meerdere malen gerenoveerd, vernieuwd en gemoderniseerd.

Kadastraal :
Gemeente : WIERDEN
Sectie : E
Nummer : 7017, 7018, 7871 en 9596
Grootte : Totaal derhalve 1.163 m²

Bereikbaarheid :
Het object is uitstekend bereikbaar vanwege de ligging in het kernwinkelcentrum van Enter. Het busstation is nabij gelegen en de op- en afritten van de A1 zijn nabij gelegen.

Parkeergelegenheid :
Voor het object en in de nabije omgeving zijn gratis parkeermogelijkheden.

Bestemmingsplan :
Het object valt binnen bestemmingsplan ‘Centrum Enter’ en heeft als enkelbestemming ‘Horeca’. De volledige bestemmingsplaninformatie is op aanvraag beschikbaar.

Indeling :
Café:
Entree met garderobe, riante half ronde bar met diverse koelkasten en flessenkoeling, houten vloer, glas in lood details en gescheiden toiletruimte.

Het bruine café heeft ruimte voor ca. 70 (zit)plaatsen. Tevens is er een ventilatiesysteem en een beamer aanwezig. Het café heeft een eigen dartvereniging waarbij er elke maandagavond een dartavond wordt gehouden.

Door onder andere de harmonica deuren krijgt u toegang tot het terras aan de voorzijde, waar ruimte is voor ca. 70 (zit)plaatsen en welke voorzien is van glazen windschermen en een uitvalscherm. Het terras is bij evenementen te vergrootten door de zijkant erbij te trekken.

Onder het café is een kleine kelder gelegen, met hierin tevens de hoofdmeter voor het elektra.

Zaal:
Vanuit de toegangsruimte komt u in de riante entree met garderobe en toiletgroep heren (2 x toilet en 6x urinoir) en dames (4x toilet), middels zwarte taatsdeuren komt u binnen in de royale zaal welke plaats biedt voor 350 tot 500 (zit)plaatsen en ca. 1.200 personen met evenementen, waaronder de plaatselijke carnaval.

Het zalencentrum beschikt deels over tapijtenvloer, een riante bar aan de voor- en achterzijde van de zaal met koelkasten, flessenkoeling en vaatwassers. Verder is de zaal voorzien van plafondheater(s) en top koeling.

De zaal is te verdelen in meerdere ruimtes middels verrijdbare panelen. De zaal is dan ook zeer goed geschikt voor feesten en partijen voor kleinere groepen of voor diverse zakelijke bijeenkomsten.

Deels onder de keuken en deels onder zaal is een ruime kelder gelegen, waarin de tanks staan opgesteld.

Keuken:
Zowel vanuit het café als vanuit de zaal bereikt u de professionele ruime keuken voorzien van veel lichtinval, diverse opbergkasten en koelingen, vriescel, RVS was-/ en spoelkeuken, kookapparatuur waaronder oven, Rational steamer, friteuse, bak-/ kookplaat en afzuigingsinstallatie. Tussen de 2e doorgang vanuit de zaal naar de keuken is een linnenkast gevestigd en is er een personeelstoilet aanwezig. De keuken is even eens te bereiken middels de achterom aan de linkerzijde. Hier is een buitenterrein met uitvalscherm, maar ook een trap naar de bovengelegen opslagruimte, technische ruimte en bovenwoning aanwezig.

Opslagruimte:
Zowel vanuit de zaal als vanaf de buitenzijde is de opslagruimte bereikbaar.

Indeling woning :
Begane grond:
Aan de linkerzijde van het object treft u de woning aan. Middels de voordeur heeft u toegang tot de hal met toilet, meterkast en bergkast. Daarnaast is er toegang tot de ruime wasruimte met hier de CV installatie opgesteld. Vanuit de hal kunt u naar de ruime woonkamer aan de voorzijde van het woonhuis met inpandig een kantoor-/ hobbykamer en vaste kast. Aan de achterzijde van de woning is de in 2017 / 2018 vernieuwde leefkeuken gelegen, voorzien van nette PVC vloer en diverse luxe inbouwapparatuur waaronder koffiemachine, vaatwasser, koelkast en 5-pits gasfornuis met afzuigschouw. Naast deze leefkeuken zit een bergruimte met stoppenkast en aan de achterzijde de achter entree met garderobe.

Eerste etage:
Middels de vaste trap komt u op de ruime overloop met opbergkast, toegangsdeur naar het platte dak en opstap naar de gang die toegang biedt tot 3 slaapkamers, allen voorzien van rolluiken en vaste kasten, badkamer voorzien van wastafel, douche, ligbad, toilet en inbouwkast, wasruimte met witgoedaansluitingen.

Tweede etage:
Middels vlizotrap bereikt u de zolder met voldoende opbergruimte.

Indeling bovenwoning :
Boven het café is een bovenwoning gelegen met zelfstandige entree, die middels het buitenterrein aan de linkerzijde van het object te bereiken is. Via de stalentrap heeft u toegang tot het platte dak die u vervolgens naar de ingang van de bovenwoning leidt. U komt binnen in de hal voorzien van garderobe, opbergkast en aan de rechterzijde de witgoedaansluitingen. De hal biedt onder andere toegang tot 2 slaapkamers, beide voorzien van vaste kasten, woonkamer met veel lichtinval en keuken voorzien van 4-pits gasfornuis en vaatwasser. Middels de hal bereikt u eveneens in separate ruimtes het toilet, de douche en de wastafel. Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken. De gehele bovenwoning is voorzien van een nette PVC-vloer en rolluiken. Daarnaast is er nog een dakterras aanwezig met uitvalscherm en kunstgras. Het dakterras is bijna volledig is afgeschermd met een houten schutting.

Opleveringsniveau :
In huidige, als zijnde casco, staat. Doch is het object voorzien van de volgende eigenschappen en/of voorzieningen:
– Diverse discoverlichting in de zaal;
– Twee riante bars in de zaal met diverse koelvoorzieningen;
– Podium in zalencentrum;
– Meerder toiletgroepen;
– Ruime en professionele keuken;
– Alarminstallatie;
– Motoren van koeling en vriescel ca. 2 jaar geleden vervangen;
– Ventilatiesysteem in café;
– Twee uitvalschermen aan de zijkant van de woning;
– Plafondheaters in zalencentrum;
– Kelderkast in café;
– Vier CV-installaties, ten behoeve van het gehele object;
– Glas in lood details in café;
– Ruim terras aan de voorzijde met parasols;
– Beamer in café;
– Nette keuken in woning (2018);
– Brandmeldinstallatie;
– Diverse kunststof kozijnen;
– Ruime kelder onder de keuken en deels onder de zaal;
– Rolluiken.

Huurinformatie :
Bovenwoning:
De bovenwoning is recentelijk mondeling verhuurd.

Koopsom :
€ 895.000,00 k.k.

De koopprijs is inclusief de bedrijfsovername vanDe Kröl en bestaat uit de bedrijfsinrichting,inventaris, handelsnaam, website en goodwill.

Zekerheidsstelling :
Koper dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter hoogte van 10% van de koopprijs.

Aanvaarding :
In overleg.

Voorbehoud :
Definitieve goedkeuring eigenaar.

Bijzonderheden :
– De omzetindicatie van De Kröl is op aanvraag;
– Alle E installaties zijn gekeurd conform NEN-norm;
– De vetvangput is gevestigd aan de buitenzijde;
– De melding in het kader van de AMvB Horecabedrijven is gedaan. De inrichting valt onder de werking van het nieuwe Besluit Horeca, Recreatie en Sport;
– Het bedrijf voldoet aan de in de Alcoholwet gestelde inrichtingseisen;
– Er is een gebruiksvergunning verleend;
– Bij bedrijfsovername dienen de voorraden overgenomen te worden op basis van de aanwezige voorraden per overname datum tegen de geldende inkoopprijs.

 

Beknopte kenmerken
Vraagprijs:
Adres:
Dorpsstraat 158-158A en 158C
Postcode:
7468 CT
Plaats:
Enter
Gebruikssoort:
Horeca, Woonruimte
Totaal oppervlakte:
Bouwjaar:
1923

Google maps

Status
Status
+ Meer tonen
Soort object
Soort object
+ Meer tonen
Prijs
Prijs - slider
€ 0,-€ 1.495.000,-
Oppervlakte
Oppervlakte
Provincie
Provincie
Status
Status
+ Meer tonen
Soort object
Soort object
+ Meer tonen
Prijs
Prijs - slider
€ 0,-€ 1.495.000,-
Woonoppervlakte
Woonoppervlakte - slider
0261