Aangehuurd
Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Lange Nering 130

te Emmeloord
Winkel

Het betreft hier een royale winkelruimte gelegen op A1 locatie in de hoofdwinkelstraat van Emmeloord, nabij de grootste Albert Heijn van Emmeloord.

De winkel heeft een frontbreedte van maar liefst ca.17 meter. Aan de voorzijde voldoende parkeergelegenheid. Aan de achterzijde kan men laden en lossen.

Binnenkort wordt dit gedeelte van het winkelcentrum gerenoveerd, daardoor krijgt het een moderne look en uitstraling. Aan de overkant zijn recentelijk diverse woningbouwprojecten gerealiseerd. Steeds meer mensen van buiten de Noordoostpolder komen naar Emmeloord om te winkelen. Het winkelcentrum van Emmeloord beschikt over een grote diversiteit van winkelketens, waardoor de trek van buiten Emmeloord alleen maar groter wordt. In de winkelstraat ‘De Lange Nering’ vind je een leuke mengeling van bekende ketens en plaatselijke ondernemers. Hier zijn onder andere gevestigd C&A, terStal, ICI Paris, Xenos, HEMA, Only, We, Jack & Jones, Bakker Bart. In de directe omgeving is een grote Albert Heijn gevestigd alsmede twee slijterijen en een viszaak. Voldoende parkeergelegenheid met gratis parkeren.

Oppervlakte :
Ca. 800 m²

Huurprijs :
Op aanvraag.

Aanvaarding :
In overleg.

Beknopte kenmerken
Huurprijs:
Adres:
Lange Nering 130
Postcode:
8302 EG
Plaats:
Emmeloord
Gebruikssoort:
Winkel
Totaal oppervlakte:
800 m²
Bouwjaar:

Google maps

Woningtype
Woningtype
Aanbodtype
Aanbodtype
Prijs
Prijs - slider
€ 0,-€ 1.495.000,-
Woonoppervlakte
Woonoppervlakte - slider
0 m²261 m²