Verkocht
Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Nikola Teslastraat 1-08

te Nijverdal
Bedrijfsruimte

Vers van de pers! Deze bedrijfsunit is onlangs (enkele weken geleden) zeer hoogwaardig opgeleverd.

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze bedrijfsunit aanbieden voor de verkoop! Het betreft hier de bedrijfsunit gelegen op de hoeklocatie, nader op de als bijlage toegevoegde tekening aangeduid als bedrijfsunit 2.

Het bedrijfsverzamelgebouw is traditioneel gebouwd en bestaat uit totaal 14 bedrijfsunits. De aangebodene hoekunit beschikt over onder andere aluminium kozijnen, elektrische overheaddeur, verdiepingsvloer en maar liefst 5 (!) eigen parkeerplaatsen.

Bedrijvenpark ’t Lochter III is direct bereikbaar vanaf de A1 en de A35. Verder ligt Nijverdal strategisch tussen de Randstad, het Duitse Ruhrgebied en het Duitse zeehavengebied. Met deze ideale ligging heeft Nijverdal een grote aantrekkingskracht van bedrijven en ondernemers uit de gehele omliggende regio.

Oppervlakte :
Begane grond
Ca. 83 m²

Eerste verdieping
Ca. 83 m²

Opleveringsniveau :
De bedrijfsunit is onlangs zeer hoogwaardig opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
– Elektrische overheaddeur;
– Meterkast met afgedopte aansluiting (exclusief installaties);
– Volledig geïsoleerd;
– Watervoorziening;
– Separate loopdeur;
– Betonnen verdieping (inclusief vooraf gecreëerde sparing voor trapopgang en houtwerk trap naar de verdieping);
– Deels draai-/ kiepramen;
– Etc, etc.

Bereikbaarheid :
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen aan de Nikola Teslastraat nabij de N35 en de N347. Doordat de op- en afritten van de N-wegen nabij zijn gelegen is de bereikbaarheid van de bedrijfsunit uitstekend te noemen.

Parkeergelegenheid :
Bij de bedrijfsunit behoren 5 eigen parkeerplaats, nader aangeduid als 35, 36, 37, 38 en 39 op de plattegrond in de bijlage.

Koopsom :
€ 193.500,00 v.o.n. exclusief BTW.

Zekerheidsstelling :
Koper dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter hoogte van 10% van de koopprijs.

Aanvaarding :
In overleg.

Bijdrage VvE :
Het bedrijfsverzamelgebouw waarvan de bedrijfsunit onderdeel uitmaakt, zal opgesplitst worden in appartementsrechten. Bij de splitsing in appartementsrechten wordt een Vereniging van Eigenaren opgericht. Iedere eigenaar is daarvan verplicht lid te worden. Het doel van de VvE is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de appartementseigenaren.

Er gelden regels waar alle eigenaren zich aan moeten houden, deze staan in het splitsingsreglement. Daarin staan onder meer afspraken over het gebruik, beheer en onderhoud van  gemeenschappelijke delen van het gebouw. Ook wordt er gesproken over de verplichte financiële bijdrage in gemeenschappelijke onderhouds- en gebruikskosten, welke bijdrage momenteel is geschat op ca. € 100,00 per maand. Deze kosten zijn onder andere voor het dak, de eventuele technische installaties, gevels, verzekering, buitenonderhoud, schoonmaak, bestuur en de gezamenlijke opstalverzekering. Alle appartementseigenaren dienen mee te betalen aan de gemeenschappelijke kosten.

Beknopte kenmerken
Vraagprijs:
Adres:
Nikola Teslastraat 1-08
Postcode:
7442 PC
Plaats:
Nijverdal
Gebruikssoort:
Bedrijfsruimte
Totaal oppervlakte:
166 m²
Bouwjaar:
2022

Google maps

Woningtype
Aanbodtype
Prijs
€ 0,-€ 1.495.000,-
Woonoppervlakte
0 m²261 m²