Verkocht
Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Hamberg ong.

te Enter
Kavel/grond

Droomt u er wel eens van om te wonen in een fraaie, landelijke omgeving, nabij het dorp maar met de rust van het buitengebied? Wij gaan uw droom uit laten komen!

In het buitengebied van Enter zal onze opdrachtgever gaan starten met de ontwikkeling genaamd ‘plan Hamberger Es’. ‘plan Hamberger Es’ is de naam van de ontwikkeling van een intiem en kleinschalig erf gelegen achter de Es van Enter. Op het voormalig boerenerf zal ruimte worden gegeven aan een prachtig plan, waarin kopers hun wensen en eisen kunnen uitspreken in overleg met Bouwbedrijf Homan uit Enter.

In het plan ‘’Hamberger Es’’ zullen een zestal landelijke woningen gerealiseerd gaan worden, waarbij er ruimte is voor een viertal vrijstaande woningen en twee geschakelde woningen met wijds uitzicht over het buitengebied!

De verkoop zal medio december 2021 van start gaan, waarbij de verwachting is dat er voor de zomer van 2022 met de bouw gestart kan worden.

Omgeving :
De ligging van het plan is Uniek! U waant zich in het prachtige buitengebied van Enter waar u beschikt over alle ruimte en rust, maar ook het centrum van het dorp is op steenworp afstand gelegen.

Net als veel Twentse dorpen heeft ook Enter een warme gemeenschap, waar iedereen zich snel thuis voelt. Het heeft een gezellig compact centrum met alle dagelijkse winkels. In de omgeving vindt u een zeer afwisselend landschap met weidelanden, bossen en landgoederen, met kilometers aan wandel- en fietsroutes. Enter heeft een zeer veelzijdig verenigingsleven en het dorp kent uitstekende voorzieningen met verschillende basisscholen, twee supermarkten en een directe busverbinding naar o.a. Rijssen, Almelo en Enschede. Daarnaast bent u binnen 5 minuten op de A1 en A35. Deze snelwegen verbindt grote en gezellige steden als onder andere Deventer, Enschede, Almelo en Hengelo.

Kavels en koopprijzen      :          

Kavels Woningtype Perceelgrootte Koopsom Status
1 Vrijstaand Ca. 2.060 m² Op aanvraag VERKOCHT
2 Geschakeld Ca. 1.375 m² Op aanvraag VERKOCHT
3 Geschakeld Ca. 1.470 m² Op aanvraag VERKOCHT
4 Vrijstaand Ca. 1.904 m² Op aanvraag VERKOCHT
5 Vrijstaand Ca. 1.745 m² Op aanvraag VERKOCHT
6 Vrijstaand Ca. 1.647 m² Op aanvraag VERKOCHT

– De koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.), dat wil zeggen dat de volgende kosten zijn inbegrepen:
▪ De sloopkosten van de huidige opstallen (iedere koper voor 1/6);
▪ Straatwerk van de gezamenlijke straat (iedere koper voor 1/6);
▪ De grondkosten;
▪ De verkoopkosten;
▪ De notariskosten van de projectnotaris inzake leveringsakte en kadasterkosten;
▪ De BTW en/of overdrachtsbelasting (eventuele wijzigingen in het tarief worden conform de wettelijke voorschriften doorgevoerd).
– De genoemde v.o.n. koopsommen zijn exclusief taxatiekosten, advies-, notaris- en kadasterkosten voor uw hypotheek, bouwkosten, leges bouwvergunning, aansluitkosten van elektra, water en riolering, de kosten van levering en gebruik van water en elektriciteit tot de dag van oplevering, renteverliezen, abonnee- en aansluitkosten voor tv, internet en telefonie.
– Genoemde maten kunnen eventueel nog wijzigen.
– Wijzigingen zijn voorbehouden en aan deze prijslijst kunnen geen rechten worden ontleend.

Over de woningen :
Binnen het kader van het vigerende bestemmingsplan en het van toepassing zijnde beeld- en kwaliteitsplan kan een woning naar eigen wensen worden gebouwd. Verkoper en Bouwbedrijf Homan hebben daarvoor afspraken gemaakt met 4D Architecten (Enter) en Bureau Authentiek (Markelo) voor een vast bedrag van € 22.000 incl. BTW. Zij verzorgen voor u het ontwerp tot aan de bouwaanvraag met alle benodigde EPC- en constructieberekeningen etc. Zie de aparte specificatie. Alleen bij hoge uitzondering kan hiervan afgeweken worden.

Over het gezamenlijke erf :
Kopers worden gezamenlijk eigenaar (allen voor 1/6) van het straatwerk welke de verbinding maakt tussen de openbare weg en de woningen. Een ieder is dan ook voor 1/6 verantwoordelijk voor onderhoud, herstel en vervanging en draagt hierin (oa financieel) bij.

Aanvaarding :
Aanvaarding kavels Q2 2022 en start bouw in de zomer 2022 afhankelijk van de planning en na gereed melding sloop.

Noemenswaardig :
– Op de aangeboden kavels rust een bouwplicht van Bouwbedrijf Homan.
– Uniek Woning & Bedrijfsmakelaars wordt graag aangesteld voor de eventuele verkoop van uw huidige eigendom.
– Kopers worden in contact gebracht met Veldsink Velten Hypotheken welke hen graag een passend financieringsvoorstel maakt.

Bijzonderheden :
Kavel 6 is voorzien van de woonbestemming, echter nog niet van een bouwvergunning. De doorlooptijd voor dit kavel zal dan ook ca. 8 tot 12 weken langer in beslag nemen, dan die voor de overige kavels.

 

Uitgebreide kenmerken
Vraagprijs:
Woningtype:
Kavel/grond
Adres:
Hamberg ong.
Postcode:
7468 PP
Plaats:
Enter
Gebruikssoort:
Kavel/grond
Woonoppervlakte:
n.n.b.
Perceeloppervlakte:
Inhoud:
Bouwjaar:

Google maps

Woningtype
Aanbodtype
Prijs
€ 0,-€ 1.495.000,-
Woonoppervlakte
0 m²261 m²