Verkocht
Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Tramstraat 6-8

te Lochem
Appartement

ONTWIKKELINGSLOCATIE TRAMSTRAAT
Klassiek-moderne appartementen in het hart van bruisend Lochem. Een perfect voorbeeld voorbeeld van transitie van kantoorgebouw naar een appartementencomplex. Gelijkvloers wonen, met open keuken, één slaapkamer, badkamer, apart toilet en eigen balkon. Alle appartementen beschikken over minimaal 1 parkeerplaats en een berging in de kelder. De oppervlakte varieert tussen de 63 en 87 m2.

TRANSFORMATIE NAAR NIEUW & DUURZAAM
In elke stad zijn tegenwoordig leegstaande kantoorgebouwen of ander buiten gebruik geraakt maatschappelijk vastgoed te vinden. Steeds vaker neemt transformatie de rol van nieuwbouw over: bestaande gebouwen krijgen een tweede leven en bieden ruimte voor verrassende huisvesting. Het gebouw krijgt hiermee een nieuwe functie, waarbij materialen worden hergebruikt en aangepast. Transformeren gaat hand in hand met duurzaam bouwen. Met hergebruik worden gebouwen duurzaam gemaakt en zijn ze toekomstbestendig, zoals bij de Valk, aan de Tramstraat in Lochem.

Nog een groot voordeel is dat de algemene voorzieningen in de buurt al aanwezig zijn. De infrastructuur, parkeervoorzieningen en winkels zijn aanwezig en het groen in de omgeving is volwassen.

VERRASSEND LOCHEM
U loopt zo de pittoreske winkelstraten in, de Markt op, even naar één van de fijne restaurants, grand cafés of winkeltjes, of -heel gemakkelijk- naar de goed uitgeruste supermarkten. Wonen in Lochem is heerlijk; alle gemakken van de stad vlakbij, en even verderop de prachtige natuur. De Lochemse Berg met talloze wandelpaden, landgoed Ampsen, natuurgebieden Velhorst & Grote Veld.

DE OMGEVING
“Lochem, waar van alles te zien is en veel te beleven valt.”
De stad Lochem ligt aan de rivier de Berkel alsook aan het Twentekanaal en is bekend van de nabijgelegen Lochemse Berg. Grotere plaatsen in de buurt zijn de stad Deventer in noordwestelijke richting en de stad Zutphen in zuidwestelijke richting.

Karakteristiek voor de streek zijn de uitgestrekte weilanden met houtwallen. Mooie wandel- en fietspaden doorkruizen bossen, buurtschappen, weilanden en volgen oude waterwegen. Historische bezienswaardigheden, authentieke boerderijen, musea, moderne kunst en levendige dorpskernen wisselen elkaar af. Nergens anders is de afwisseling in landschap zo groot als hier.

Fietsen en wandelen is nog leuker als er van alles te beleven valt. Beklim de Lochemse Berg. Dwaal over de vele wandelpaden door de bossen, heuvels en heide,
of bekijk één van de vele landgoederen. Ontdek de omgeving op de fiets en geniet van de natuur, de kastelen, mooie doorkijkjes en een terrasje onderweg. Ga golfen, bezoek musea, galerieën, de schouwburg of ga lekker shoppen.

Proef, beleef & geniet want Lochem smaakt zeker naar meer!
In het voorjaar zijn de Keidagen in Lochem, vol muziek, kermis en straattheater. In de zomer is er IJsseljazz Gorssel, met grote, swingende namen op diverse podia.
En in hartje winter is er Winterwonderland in het openluchttheater in Lochem. Dit is nog maar een kleine greep uit het enorme aanbod.
Want Lochem heeft ook veel bijzondere, kleinschalige evenementen, in de stad en zelfs in alle kernen.

Uitgebreide kenmerken
Vraagprijs:
Woningtype:
Appartement
Adres:
Tramstraat 6-8
Postcode:
7241 CJ
Plaats:
Lochem
Gebruikssoort:
Appartement
Woonoppervlakte:
n.n.b.
Perceeloppervlakte:
Inhoud:
Bouwjaar:

Google maps

Woningtype
Aanbodtype
Prijs
€ 0,-€ 1.495.000,-
Woonoppervlakte
0 m²261 m²