Te koop
Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Computerweg 14-16

te Utrecht

Kantoor / Bedrijfsruimte / Beleggingen
Op aanvraag

BUSINESSPARK UTRECHT FASE 1 – BINNENKORT IN VERKOOP
Ben jij op zoek naar ruimte om te ondernemen in Utrecht? Dit is je kans! Meld je aan op de projectwebsite van Businesspark Utrecht (businessparkutrecht.nl) om op de hoogte te blijven van de start verkoop die binnenkort plaatsvindt!

KENMERKEN FASE 1
• Units van circa 109 tot 153 m² eigen werkruimte, nader naar wens in te vullen en naar eigen smaak af te werken.
• Ideale ruimtes voor eigentijds ondernemen
• 2-5 exclusieve parkeerplaatsen
• Strategische ligging in het midden van het land
• Uitstekende bereikbaarheid
• Zelfstandig ondernemen in Utrecht
• De units beschikken over een vaste verdiepingsvloer
• Ook zeer interessant als beleggingsobject, informeer naar de mogelijkheden!

OMSCHRIJVING BUSINESSPARK UTRECHT FASE 1 EN FASE 2
In Businesspark Utrecht worden in twee fases 45 high-end kantoor-/bedrijfsunits gerealiseerd aan de Computerweg. Moderne werkruimtes van circa 109 tot 157 m² waar jij als ondernemer gelijk aan de slag kunt! De units zijn uitgevoerd met fraai metselwerk, hoogwaardig afgewerkt met aluminium kozijnen en deels voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur. Dankzij de strategische ligging in Utrecht rijd je direct de snelweg op en ben je voor klanten uitstekend te bereiken.
Zoek jij een professionele werkplek in Utrecht? Meld je aan om op de hoogte te blijven van de start verkoop die binnenkort plaatsvindt!

RUIMTE VOOR ONDERNEMERSCHAP
De nieuwe bedrijfsunits variëren in gebruiksoppervlakte van circa 109 tot 153 m² verdeeld over 2 tot 3 bouwlagen. Wil jij graag een streepje voor hebben met je bedrijf? Dan is een unit gericht op de Computerweg een slimme keuze! Ook de kopunits met de grote raampartijen en de units met een tweede verdieping springen extra in het oog. Hier plaats je jouw bedrijf in de kijker!
Een voordeur en een overheaddeur bieden toegang tot jouw bedrijfsruimte. Op de begane grond vind je een grote werkruimte. Via de vaste trap bereik je de verdieping, die geschikt is voor diverse doeleinden. Enkele bedrijfsunits beschikken over extra werkruimte op de tweede verdieping en bieden de luxe van een dakterras. De units worden casco opgeleverd. Wil je volledig ontzorgd worden? Ook een turn-key oplevering behoort tot de mogelijkheden. Bij elke unit horen 2-5 exclusieve parkeerplaatsen zodat jij en/of je bezoekers voor de deur kunnen parkeren.

ALLES IN DE BUURT
Het businesspark bevindt zich op Lage Weide; een divers bedrijventerrein dat zich uitstrekt van Maarssen tot Utrecht. Via de Computerweg of de Amsterdamsestraatweg rijd je zo hartje stad in. Tegelijkertijd voeg je direct in op de A2 richting Amsterdam en de rest van het land. Vlakbij vind je winkelcentra Bisonspoor en The Wall met een ruim winkelaanbod. Voor al je zakelijke lunches en diners kun je terecht bij een van de hippe restaurants, van sushi tot vegan. Plan je een event of bedrijfsuitje? Denk dan eens aan De Fabrique, de Werkspoorkathedraal of HAL22. Op slechts 3 minuten rijden van het businesspark vind je zowel een PostNL Pakketpunt als een DHL ServicePoint, net als diverse tank- en laadstations, een Lidl en een Mc Donalds.

ONDERNEMEN VANUIT DE DOMSTAD
Utrecht biedt een uitstekend ondernemersklimaat. Het is een van de meest aantrekkelijke Europese steden voor bedrijven. Onder meer doordat topinstellingen als de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en het Science Park er gevestigd zijn. Vakkundig personeel en hoogopgeleid talent zijn in ruime mate aanwezig. Dit is een grote stimulans voor de lokale economie. De stad zet sterk in op innovatie en helpt startups en bedrijven met groeipotentie vooruit met speciale programma’s. Daarbij is Utrecht voorloper op het gebied van duurzaamheid, met allerlei initiatieven en subsidies wordt duurzaam ondernemen bevorderd. De actieve ondernemersgemeenschap en frequente netwerkevents bieden uitstekende mogelijkheden tot samenwerking.

GUNSTIG GELEGEN IN HET MIDDEN VAN HET LAND
De centrale ligging van Utrecht biedt uitstekende transportverbindingen die essentieel zijn voor bedrijven in de sectoren handel en logistiek. Het treinstation vormt een belangrijk knooppunt in het spoornet en de stad wordt omringd door belangrijke snelwegen zoals de A2 en A12. Deze geweldige infrastructuur maakt Utrecht zeer goed toegankelijk en maakt de verbindingen met grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag optimaal. Ook Duitsland en België zijn gemakkelijk en snel te bereiken. De positie in het midden van het land bevordert daarnaast allerlei zakelijke interacties en partnerships.

Beknopte kenmerken
Vraagprijs:
Adres:
Computerweg 14-16
Postcode:
3542 DR
Plaats:
Utrecht
Gebruikssoort:
Kantoor, Bedrijfsruimte, Beleggingen
Totaal oppervlakte:
Bouwjaar:
2025

Google maps

Status
Status
+ Meer tonen
Soort object
Soort object
+ Meer tonen
Prijs
Prijs - slider
€ -2,-€ 1.825.000,-
Oppervlakte
Oppervlakte
Provincie
Provincie
Status
Status
+ Meer tonen
Soort object
Soort object
+ Meer tonen
Prijs
Prijs - slider
€ -2,-€ 1.825.000,-
Woonoppervlakte
Woonoppervlakte - slider
02511