Aangehuurd
Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Hamstraat 38

te Roermond
Winkel

Op een uitstekende locatie is deze zeer ruime winkelruimte bestaande uit meerdere bouwlagen gelegen aan de Hamstraat 38 te Roermond. Aan de achterzijde van het pand is op eigen terrein bevoorrading mogelijk.

De winkelruimte is gelegen aan een van de belangrijkste winkelstraten in het centrum van Roermond. Het kernwinkelgebied van Roermond betreft met name het gedeelte tussen de Markt en het Munsterplein, te weten de Steenweg en Varkensmarkt met enkele zijstraten daarvan alsmede het gedeelte Munsterplein / Hamstraat / Graaf Gerardstraat. De locatie van betreffend winkelpand is goed te noemen. In de directe omgeving bevinden zich onder andere Mc Donalds, Wibra, Bakker Bart, diverse andere winkelketens en lokale ondernemers.

Oppervlakte :
Begane grond: 1.034,40 m²
1e verdieping: 86,00 m²
2e verdieping: 71,30 m²
Kelder: 17,20 m²
Kelder: 44,50 m²

Opleveringsniveau :
In huidige staat.

Huurprijs :
Op aanvraag.

Huurtermijn :
In overleg.

Bereikbaarheid :
De winkelruimte is gelegen in een voetgangersgebied. De bereikbaarheid is daardoor beperkt. De bereikbaarheid van de binnenstad en daarmee het kernwinkelgebied kan goed worden genoemd, zowel met met openbaar vervoer als met eigen vervoer. Bushalteplaatsen en het NS-station zijn op loopafstand (ca. 2 minuten) aanwezig.

Parkeren :
In het centrum van Roermond zijn voldoende voorzieningen voor betaald parkeren aanwezig Aan de achterzijde van het pand (Veldstraat) is op eigen terrein 8-tal parkeerplaatsen beschikbaar.

Indexering :
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangdatum.

Aanvaarding :
In overleg.

 

Beknopte kenmerken
Huurprijs:
Adres:
Hamstraat 38
Postcode:
6041 HC
Plaats:
Roermond
Gebruikssoort:
Winkel
Totaal oppervlakte:
Bouwjaar:

Google maps

Woningtype
Woningtype
Aanbodtype
Aanbodtype
Prijs
Prijs - slider
€ 0,-€ 1.495.000,-
Woonoppervlakte
Woonoppervlakte - slider
0 m²261 m²