Verkocht
Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Jagtlustweg 3 9

te Heerenveen

Kantoor / Bedrijfsruimte / Beleggingen

KENMERKEN TUSSENUNIT 6
Oppervlakte:
ca. 120 m² VVO

Parkeerplaats:
1 exclusieve parkeerplaats

Koopsom:
€ 149.500,- VON excl. BTW

OMSCHRIJVING
Op Businesspark Heerenveen worden 12 high-end bedrijfsunits gerealiseerd aan de Jagtlustweg. Moderne werkruimtes van 120 m² tot 136 m² waar jij als ondernemer gelijk aan de slag kunt! De units zijn uitgevoerd met fraai metselwerk, hoogwaardig afgewerkt met aluminium kozijnen en voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur. Dankzij de strategische ligging in Heerenveen-Zuid rijd je direct de snelweg op en ben je voor klanten uitstekend te bereiken.

RUIMTE VOOR ONDERNEMERSCHAP
De nieuwe bedrijfsunits variëren in gebruiksoppervlakte van 120 m² tot 136 m². Wil jij goed zichtbaar zijn met je bedrijf? Dan heeft een unit gericht op de Jagtlustweg een streepje voor! Deze units vallen extra op dankzij de grote raampartijen en de ligging aan de voorzijde van het businesspark. Hier pak je groots uit met je bedrijf!
Een voordeur en een overheaddeur bieden toegang tot jouw bedrijfsruimte. Op de begane grond vind je een grote werkruimte, via de vaste trap bereik je de verdieping, die geschikt is voor diverse doeleinden. De zes tussenunits beschikken over een halve verdiepingsvloer waardoor je deels een werkruimte hebt met een vrije hoogte van maar liefst 6,15 meter. De units worden casco opgeleverd. Wil je volledig ontzorgd worden? Ook een turn-key oplevering behoort tot de mogelijkheden. Bij elke unit horen 1 tot 3 exclusieve parkeerplaatsen zodat jij en/of je bezoekers voor de deur kunnen parkeren.

GUNSTIG GELEGEN IN NOORD-NEDERLAND
Kies je voor een bedrijfslocatie in Zuidoost-Friesland dan neem je een comfortabele koppositie in. Zowel richting het noorden en het oosten, als richting de Randstad, zijn alle delen van het land prima te bedienen. Je voegt snel in op de snelweg waardoor je zó in plaatsen als Meppel, Zwolle, Emmeloord, Sneek, Leeuwarden, Groningen en Assen bent. Vice versa geldt hetzelfde voor jouw bezoekers. Heerenveen heeft bovendien een eigen treinstation met prima spoorverbindingen in alle richtingen.

ALLE VOORZIENINGEN DICHTBIJ
Het kinderdagverblijf in de buurt kan een uitkomst zijn voor medewerkers met jonge kinderen. Tijdens de lunchwandeling loop je voor een snelle boodschap of een vers broodje gemakkelijk even binnen bij een van de supermarkten. Voor de lekkere trek en wanneer je ’s avonds langer doorwerkt, is er een cafetaria om de hoek. Al je postzaken handel je soepel af bij het PostNL Business Point op 2 minuten rijden met de auto. Aan de naastgelegen Marktweg staat een brievenbus die doordeweeks dagelijks geleegd wordt.

WAAG HET IN HEERENVEEN
Heerenveen staat dankzij Thialf en het Abe Lenstra Stadion bekend als sportstad bij uitstek. Het sportieve thema biedt een paar geweldige aanknopingspunten voor jou als ondernemer. Het biedt alle kans om te netwerken, bijvoorbeeld tijdens een partijtje golf bij Heidemeer. Of wat dacht je van het sponsoren van nieuw talent? Hiermee sla je de spijker op zijn kop; je draagt maatschappelijk gezien een steentje bij én verwerft naamsbekendheid voor jouw bedrijf.

Beknopte kenmerken
Vraagprijs:
Adres:
Jagtlustweg 3 9
Postcode:
8444 AV
Plaats:
Heerenveen
Gebruikssoort:
Kantoor, Bedrijfsruimte, Beleggingen
Totaal oppervlakte:
Bouwjaar:
2024

Google maps

Status
Status
+ Meer tonen
Soort object
Soort object
+ Meer tonen
Prijs
Prijs - slider
€ -2,-€ 1.825.000,-
Oppervlakte
Oppervlakte
Provincie
Provincie
Status
Status
+ Meer tonen
Soort object
Soort object
+ Meer tonen
Prijs
Prijs - slider
€ -2,-€ 1.825.000,-
Woonoppervlakte
Woonoppervlakte - slider
02511