Verkocht
Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Kooimaten ong.

te Goor
Bedrijfsruimte

Op uitstekende locatie op het bedrijventerrein ‘’Zenkeldamshoek’’ te Goor mogen wij u namens onze opdrachtgever vier bedrijfsunits vanaf ca. 285 m² aanbieden voor de verkoop.

Bij de ontwikkeling van dit plan is uitgegaan van 4 bedrijfsunits geschikt voor opslag ondergebracht in 1 modern gebouw. Deze kunnen op basis van actuele beschikbaarheid ook (nadien) gekoppeld worden tot grotere units.

De bedrijfsunits zijn allen voorzien van een overheaddeur. Door de hoogte van het gebouw zijn de units desgwenst te voorzien van een verdiepingsvloer/ entresol. De fraaie gevels worden afgewerkt met duurzame materialen, zodat het pand een prachtige en duurzame uitstraling krijgt. De constructie is berekend op het mogelijk toepassen van een PV-installatie.

Zenkeldamshoek in Goor is een modern en ruim opgezet bedrijventerrein dat zich onderscheidt door haar kwaliteit, duurzaamheid en een perfecte ligging. Op het bedrijventerrein hebben zich meerdere bedrijven gevestigd waaronder: Karwei, Overbeek Bouwmachines, Profix Schadeherstel, Suncatch Solarsystems e.d.

Door de ruime opzet van het bedrijventerrein is het een prettige plek om zich zowel overdag als ’s avonds te begeven en uw kostbare bezit veilig achter te kunnen laten.

Opleveringsniveau :
De units worden in casco staat opgeleverd onder andere voorzien van:
– Hand bedienbare overheaddeur;
– Separate loopdeur naast overheaddeur;
– Ingerichte meterkast met NUTS-aansluitingen voor elektra en water;
– Rioolaansluiting;
– Goed geïsoleerde dak- en binnenwanden;
– Eigen loopdeur;
– Betonklinker bestrating rondom het gebouw.

Oppervlakte & prijzen :

Unit   Oppervlakte   Prijs   Parkeren 
 1  Ca. 427 m² Verkocht   Inclusief 5 parkeerplaatsen
 2  Ca. 285 m² Verkocht   Inclusief 3 parkeerplaatsen
 3  Ca. 285 m² Verkocht  Inclusief 3 parkeerplaatsen
 4  Ca. 356 m² Verkocht  Inclusief 4 parkeerplaatsen

Bovenstaande koopprijzen zijn vrij op naam, exclusief BTW en servicekosten en geldig tot 1 februari 2023. Daarnaast kunnen de units op zeer eenvoudige wijze worden gekoppeld en/of gesplitst.

Bijdrage VvE :
Het gebouw zal worden ondergebracht in een vereniging van eigenaren waar gebruiker verplicht is om bij aan te sluiten. De kosten voor de VVE dienen nog worden vastgesteld. Bij deze kosten is onder andere de opstalverzekering inbegrepen, het 2x per jaar groenonderhoud, schoonmaken van straatwerk rondom de units inbegrepen.

Bereikbaarheid :
Het object is gelegen op bedrijvenpark Zenkeldamshoek en is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. De snelweg A1 is op ca. 5 autominuten gelegen. Daarnaast is ook de Duitse grens nabij gelegen.

Parkeergelegenheid :
Het geheel is ruim opgezet. Rondom het pand is er dan ook voldoende eigen parkeergelegenheid.

Reclame :
Op de voorgevel van de units is er ruimte gecreëerd voor het aanbrengen van een lichtreclame. Bij de voorste bedrijfsunit op zowel de voor- als zijgevel.

Reclame-uitingen dienen conform het reclameplan van opdrachtgever/verkoper te geschieden en dienen te allen tijden voorgelegd te worden aan opdrachtgever/verkoper.

Bestemmingsplan :
De locatie valt binnen het bestemmingsplan ‘’Bedrijventerrein Zenkeldamshoek Goor’’ en heeft enkelbestemming Bedrijventerrein en functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.1. De volledige bestemmingsplaninformatie is op aanvraag beschikbaar.

Zekerheidsstelling :
Koper dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter hoogte van 10% van de koopprijs.

Aanvaarding :
In overleg, de ontwikkelaar verwacht dat de bedrijfsunits Q3 2023 gereed zullen zijn.

Voorbehoud :
Definitieve goedkeuring eigenaar.

Beknopte kenmerken
Vraagprijs:
Adres:
Kooimaten ong.
Postcode:
7472 DK
Plaats:
Goor
Gebruikssoort:
Bedrijfsruimte
Totaal oppervlakte:
Bouwjaar:
2023

Google maps

Woningtype
Aanbodtype
Prijs
€ 0,-€ 1.495.000,-
Woonoppervlakte
0 m²261 m²