Te koop
Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Lange Dreef

te Vianen

Kantoor / Bedrijfsruimte / Beleggingen
Op aanvraag

BUSINESSPARK VIANEN – BINNENKORT IN VERKOOP
Ben jij op zoek naar ruimte om te ondernemen in Vianen? Dit is je kans! Meld je aan op de projectwebsite van Businesspark Vianen (businessparkvianen.nl) om op de hoogte te blijven van de start verkoop die binnenkort plaatsvindt!

KENMERKEN
– Units van 145 m² tot 175 m² VVO, nader naar wens in te vullen en naar eigen smaak af te werken
– Ideale ruimtes voor eigentijds ondernemen
– Exclusieve parkeerplaatsen
– Centraal gelegen in het land
– Uitstekende bereikbaarheid
– Zelfstandig ondernemen in Vianen
– De units beschikken over een vaste verdiepingsvloer
– Aan de voorzijde liggen de units op een zichtlocatie
– Ook zeer interessant als beleggingsobject, informeer naar de mogelijkheden!

OPPERVLAKTEN UNITS 1, 8, 9 EN 16
Begane grond: ca. 87,2 m² VVO
1e verdieping: ca. 87,2 m² VVO

OPPERVLAKTEN UNITS 2-7 EN 10-15
Begane grond: ca. 72,4 m² VVO
1e verdieping: ca. 72,4 m² VVO

OMSCHRIJVING
Op Businesspark Vianen worden 16 high-end kantoor-/bedrijfsunits gerealiseerd aan de Lange Dreef. Moderne werkruimtes van 145 m² tot 175 m² VVO waar jij als ondernemer gelijk aan de slag kunt! De units zijn uitgevoerd met fraai metselwerk, hoogwaardig afgewerkt met aluminium kozijnen en deels voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur. Dankzij de strategische ligging in Vianen rijd je direct de snelweg op en ben je voor klanten uitstekend te bereiken.

RUIMTE VOOR ONDERNEMERSCHAP
De nieuwe bedrijfsunits variëren in gebruiksoppervlakte van 145 m² tot 175 m² VVO. Wil jij graag een frontpositie innemen met je bedrijf? Dan is een unit gericht op de Lange Dreef een handige zet! De kantoorunits aan de voorzijde zijn namelijk voorzien van grote raampartijen waardoor je extra aandacht genereert voor jouw business. Het bied je alle ruimte voor een professionele presentatie van je producten en/of diensten!
Kies je voor een unit aan de achterzijde, dan is er naast een voordeur ook een overheaddeur aanwezig die toegang biedt tot jouw bedrijfsruimte. Op de begane grond vind je een grote werkruimte. Via de vaste trap bereik je de verdieping die geschikt is voor diverse doeleinden. De units worden casco opgeleverd. Wil je volledig ontzorgd worden? Ook een turn-key oplevering behoort tot de mogelijkheden. Bij elke unit horen 2-5 exclusieve parkeerplaatsen zodat jij en/of je bezoekers voor de deur kunnen parkeren.

ALLES VOORHANDEN
Vlak bij jouw nieuwe werkplek vind je het Wereldrestaurant Vianen. Hier combineer je een zakelijke afspraak met een smakelijke lunch. Aangezien je aan de Lange Dreef direct aan de op- en afrit van de snelweg zit, is jouw bedrijf uitstekend te bereiken met de auto en de bus. Op de route vind je een tank- en oplaadstation. Wil je jezelf opladen? Breng dan een bezoekje aan de sportschool om de hoek. In een half uur ben je al in grote steden als Rotterdam, Almere en Amsterdam. Er is een halte waar je op de bus stapt richting Houten en Utrecht Centraal en op 6 minuten lopen vind je een handig PostNL Pakketpunt.

VANDAAR VIANEN
Als sinds jaar en dag is Vianen één en al bedrijvigheid. Het middeleeuwse vestingstadje dat in de 14e eeuw stadsrechten kreeg, vormt van oudsher een dynamische handelsplaats. De rivier de Lek speelt hierin een grote rol. De ligging aan deze belangrijke waterweg maakt Vianen enorm aantrekkelijk voor bedrijven van elk formaat. Op de bedrijventerreinen die de stad rijk is, vind je zowel kleine zzp’ers en lokale ondernemers als nationale firma’s en grote internationals. De gevarieerde dienstensector richt zich zowel op de lokale gemeenschap als op de regio en er zijn volop kansen om te netwerken.

CENTRAAL IN NEDERLAND
Vianen vormt een strategisch knooppunt in het midden van het land. Een ideale voor logistiek en distributie. Naast de gunstige ligging tussen de A2 en de A27 biedt de Lek slimme transportmogelijkheden over water. Niet voor niets vestigen grote bedrijven hier hun distributiecentra. Vanuit Vianen hebben ze eenvoudig toegang tot de rest van Nederland én Europa. Daarnaast profiteren ondernemers van de nabijheid van grote steden als Utrecht en Amsterdam. De vijver van potentiële klanten en talent is dan ook des te groter om uit te vissen. Het maakt Vianen tot de ideale locatie voor ondernemers die verder willen uitgroeien.

 

Beknopte kenmerken
Vraagprijs:
Adres:
Lange Dreef 8
Postcode:
4131 NH
Plaats:
Vianen
Gebruikssoort:
Kantoor, Bedrijfsruimte, Beleggingen
Totaal oppervlakte:
Bouwjaar:
2024

Google maps

Status
Status
+ Meer tonen
Soort object
Soort object
+ Meer tonen
Prijs
Prijs - slider
€ -2,-€ 1.825.000,-
Oppervlakte
Oppervlakte
Provincie
Provincie
Status
Status
+ Meer tonen
Soort object
Soort object
+ Meer tonen
Prijs
Prijs - slider
€ -2,-€ 1.825.000,-
Woonoppervlakte
Woonoppervlakte - slider
02511