Te koop
Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

De Berghorst fase 2

te Enter

Kavel/Grond / Twee-onder-één-kap-woning / Hoekwoning / Tussenwoning
Zoals omschreven

Groen wonen op De Berghorst!
Droom je van een nieuwe, (bijna) energie-neutrale woning in een dorpse omgeving, een plek waar je luxueus en rustig kan wonen? Zo’n plek is De Berghorst fase 2. Hier zal onze opdrachtgever KondorWessels Projecten maar liefst 26 hoogwaardige nieuwbouwwoningen realiseren, waarbij wij voor de 20 koopwoningen de verkoop mogen begeleiden en verzorgen.

De Berghorst fase 2 wordt een aantrekkelijke, ruim opgezette en groene woonwijk. Hierbij past een informele dorpse sfeer. Een dorps beeld ontstaat door afwisseling en variatie. De nieuwe wijk zal bestaan uit een gevarieerde mix van vrijstaande woningen, tweekappers, rijwoningen en appartementen. De Berghorst fase 2 biedt mogelijkheden voor jong en oud, starter of doorstromer, gezin of alleenstaand. U zult zich snel thuis voelen in deze (kind)vriendelijk opgezette woonwijk.

Net als veel Twentse dorpen heeft ook Enter een warme gemeenschap. Het heeft een gezellig compact centrum met alle dagelijkse winkels. In de omgeving vindt u een zeer afwisselend landschap met weidelanden, bossen en landgoederen met kilometers aan wandel- en fietsroutes. Daarnaast beschikt enter over een veelzijdig verenigingsleven en het dorp kent uitstekende voorzieningen met meerdere basisscholen, drie supermarkten en een directe busverbinding naar onder andere Rijssen, Almelo en Enschede. Daarnaast bent u binnen 5 minuten op de A1.

Het mooie aan nieuwbouw is dat je als koper jouw woning volledig naar eigen wens kunt inrichten. Daarnaast worden de woningen in De Berghorst uiterst duurzaam en gasloos opgeleverd. Alle woningen zullen worden voorzien van een luchtwarmtepomp (gasloos wonen), triple beglazing en isolatie volgens de BENG-normen. Op alle daken van de twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woning zullen standaard 10 zonnepanelen worden geïnstalleerd en op de rijwoningen zelfs 15. Hierdoor zullen de twee-onder-een-kapwoningen bijna energieneutraal (BENG) worden opgeleverd. De rijwoningen gaan zelfs nog een stapje verder, deze zijn namelijk Nul-op-de-meter (NOM).

Status :

Kavelnr. Woningmodel Woningtype Kavel m² Woonopp. m² Koopsom V.O.N. Status
13 Bergeik Rijwoning 175 119 Verkocht
14 Bergeik Rijwoning 135 119 Verkocht
15 Bergeik Rijwoning 135 119 Verkocht
16 Bergeik Rijwoning 163 119 Verkocht
17 Bergzijde Vrijstaande woning 426 170 € 699.000,- Beschikbaar
18 Bergkap Tweekapper 300 171 Onder optie
19 Bergkap Tweekapper 280 171 Verkocht onder voorbehoud 
20 Bergkap Tweekapper 263 175 € 512.500,- Beschikbaar
21 Bergkap Tweekapper 314 175 Verkocht
22 Bergkam Hoekwoning 284 126 Verkocht 
23 Bergeik Rijwoning 142 119 Verkocht
24 Bergeik Rijwoning 142 119 Verkocht
25 Bergeik Rijwoning 143 119 Verkocht
26 Bergkam Hoekwoning 286 126 Verkocht
27 Bergkap Tweekapper 303 171 € 519.000,- Beschikbaar
28 Bergkap Tweekapper 334 175 Verkocht onder voorbehoud

 

De woningtypes:

Bergzijde (1x vrijstaande woning)
De Bergzijde is een vrijstaande woning met mogelijkheden alom. De woning beschikt over een gebruiksoppervlakte van ca. 170 m² op een royaal kavel van ca. 426 m². Aan de tuinzijde bestaat de mogelijkheid om jouw toekomstige droomkeuken te realiseren. Aan de voorzijde beschikt de woning over een heerlijke woonkamer voorzien van veel natuurlijke lichtinval. Verder is de begane grond voorzien van een hal/entree met toiletruimte en een royale, aangebouwde garage, erg praktisch! Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers en een badkamer gelegen. Middels vaste trap is de tweede verdieping te bereiken welke voorzien is van voorzolder, wasruimte, technische ruimte en royale vierde kamer. De tweede verdieping is voorzien van meerdere dakramen.

De gehele woning is voorzien van vloerverwarming, een luchtwarmtepomp, 10 zonnepanelen en vele raampartijen. Optimaliseer en perfectioneer de Bergzijde naar jouw wensen. Kies voor o.a.:
– Uitbouw van 1,20 of 2,40 meter op de begane grond;
– Grotere badkamer;
– Dakkapel;
– Openslaande tuindeuren;
– Erker;
– Deur van de keuken naar de garage;

Bergkap (6x twee-onder-één-kapwoningen)
De Bergkap twee-onder-één-kapwoning is ruim opgezet. De woningen worden gerealiseerd op kavels tussen de 271 en 334 m² en het gebruiksoppervlakte varieert van 171 tot 175 m². Na binnenkomst in de hal met trapopgang, meterkast en toilet komt u binnen in de royale leefruimte in U-vorm met straatgerichte woonkamer met veel natuurlijke lichtinval, eethoek en keuken in hoekopstelling met tuindeur. Daarnaast beschikt de woning over een royale garage. Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers en een badkamer gelegen. Middels vaste trap is de tweede verdieping te bereiken welke voorzien is van technische ruimte en mogelijkheid biedt voor een royale vierde slaapkamer.

De woningen worden onder andere voorzien van vloerverwarming, een luchtwarmtepomp, 10 zonnepanelen en vele raampartijen. Daarnaast zijn de woningen standaard voorzien van een uitbouw van 1,20 meter en een geïsoleerde berging met doorgang naar de keuken.
Optimaliseer en perfectioneer de Bergkap naar uw wensen. Kies voor o.a.:
– Uitbouw van nog eens 1,20 meter op de begane grond;
– Erker aan de voorzijde;
– Dakkapel;
– Openslaande tuindeuren.

Vermeldingswaardig is hetgeen dat opdrachtgever bouwzekerheid biedt, dat wil zeggen: KOPEN IS BOUWEN!

Bergeik (7x sociale rijwoning)
De Bergeik rijwoningen zijn gelegen op royale kavels van 135 m² tot 175 m² en beschikken over een gebruiksoppervlakte van 119 m². De Bergeik heeft een royale L-vormige woonkamer met tuindeur en open, straatgerichte keuken. Tevens beschikt de woning over een handige trapkast, entree met trapopgang, meterkast en toilet met wandcloset. De eerste verdieping beschikt over drie royale slaapkamers en een badkamer. Middels vaste trap is de tweede verdieping te bereiken welke voorzien is van technische ruimte en welke vrij is in te delen voor wassen, slapen of ontspannen.

Deze nul-op-de-meterwoning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste etage, een luchtwarmtepomp, 15 zonnepanelen en vele raampartijen. Optimaliseer en perfectioneer de Bergeik naar uw wensen. Kies voor o.a.:
– Uitbouw van 2,10 meter op de begane grond;
– Dakkapel en dakramen;
– Openslaande tuindeuren.

Informeer naar de mogelijkheden!

Bergkam (2x hoekwoning)
De Bergkam rijwoningen worden gerealiseerd op kavels van 284 en 286 m², beide beschikken over een gebruiksoppervlakte van 126 m². De Bergkam heeft een royale L-vormige woonkamer met tuindeur en een open, straatgerichte keuken. Tevens beschikt de woning over een handige trapkast, entree met trapopgang, meterkast en toilet met wandcloset. De eerste verdieping beschikt over drie royale slaapkamers en een badkamer. Middels vaste trap is de tweede verdieping te bereiken welke voorzien is van technische ruimte en welke vrij is in te delen voor wassen, slapen of ontspannen.

Deze nul-op-de-meterwoning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste etage, een luchtwarmtepomp, 15 zonnepanelen en vele raampartijen. Optimaliseer en perfectioneer de Bergkam naar uw wensen. Kies voor o.a.:
– Uitbouw van 2,10 meter op de begane grond;
– Dakkapel en dakramen;
– Openslaande tuindeuren.

Meer informatie? Hiervoor kunt u terecht op de projectwebsite www.wonenopdeberghorst.nl of bel met Uniek Makelaars!

Verkoopprijs :
€ 270.000,00 t/m € 699.000,00.

Woonoppervlakte :
Ca. 119 m² t/m 170 m².

Perceeloppervlakte :
Ca. 135 m² t/m 426 m².

Bijzonderheden :
– Voor alle woningen geldt een zelfbewoningsplicht van 5 jaar, echter kan het college van burgemeester en wethouders ontheffing verlenen in bepaalde gevallen (bijvoorbeeld ander werk).
– Voor de zeven sociale rijwoningen geldt een huishoudeninkomenstoets.
– De zeven rijwoningen dienen gedurende een termijn van 10 jaar als sociale koopwoning beschikbaar te blijven.

Uitgebreide kenmerken
Vraagprijs:
Woningtype:
Kavel/Grond, Twee-onder-één-kap-woning, Hoekwoning, Tussenwoning
Adres:
De Berghorst
Postcode:
7486 KD
Plaats:
Enter
Gebruikssoort:
Kavel/Grond, Twee-onder-één-kap-woning, Hoekwoning, Tussenwoning
Woonoppervlakte:
Perceeloppervlakte:
Inhoud:
Bouwjaar:
2024

Google maps

Status
Status
+ Meer tonen
Soort object
Soort object
+ Meer tonen
Prijs
Prijs - slider
€ -2,-€ 1.825.000,-
Oppervlakte
Oppervlakte
Provincie
Provincie
Status
Status
+ Meer tonen
Soort object
Soort object
+ Meer tonen
Prijs
Prijs - slider
€ -2,-€ 1.825.000,-
Woonoppervlakte
Woonoppervlakte - slider
02511