Te koop
Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

De Berghorst fase 2 - Levensloopbestendige woningen

te Enter

Twee-onder-één-kap-woning
Zoals omschreven

De Berghorst Fase 2: wonen op een historisch Enterse plek!

De Berghorst wordt een aantrekkelijke, groene en ruim opgezette woonwijk welke geheel past in de informele, dorpse Enterse sfeer. De nieuwe wijk zal bestaan uit een afwisselende mix van vrijstaande woningen, tweekappers, rijwoningen én appartementen. De Berghorst biedt kansen voor jong en oud, starter of doorstromer, alleenstaand of gezinnen. Namens onze opdrachtgever KondorWessels Projecten mogen wij u vier levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen aanbieden!

De vier levensloopbestendige woningen liggen in een rustige woonstraat op bijzonder ruime kavels van 284 m² tot 308 m², met een gebruiksoppervlak van 105 m². De tuinen van deze woningen zijn op het Oosten gericht. Klaar voor de toekomst en zeer energiezuinig (nul op de meter!)

De woningen bestaan uit 1 laag met een kap en bieden ruim 105 m² aan gebruiksoppervlak. Door de indeling wordt deze fijne ruimte optimaal benut. Dat begint bij de ruime hal met toegang tot het toilet. Van daaruit kom je in de aangename lichte woonkamer. Deze heeft een open keuken en een gezellige, tuin-gerichte eethoek. Beneden is er een royale slaapkamer met uitzicht op de tuin en een fijne badkamer gelegen.

Op de eerste verdieping kun zijn nog twee extra slaapkamers gecreëerd of is er genoeg ruimte om bijvoorbeeld de was op te hangen of een werkplek in te richten.
De woningen zijn gasloos en duurzaam. De oostzijde van het dak ligt vol met zonnepanelen, zodat je geen of nauwelijks energiekosten hebt. De luchtwarmtepomp is binnen mooi weggewerkt in een kast op de eerste verdieping. Buiten zit de unit op het dak bij de schoorsteen, geen zoemend geluid in de tuin dus!

Net als veel Twentse dorpen heeft ook Enter een warme gemeenschap waar iedereen zich snel thuis voelt. Het heeft een gezellig compact centrum met alle dagelijkse winkels. In de omgeving vindt u een zeer afwisselend landschap met weidelanden, bossen en landgoederen, met kilometers aan wandel- en fietsroutes. Enter heeft een zeer veelzijdig verenigingsleven en het dorp kent uitstekende voorzieningen met verschillende basisscholen, drie supermarkten en een directe busverbinding naar onder andere Rijssen, Almelo en Enschede. Daarnaast bent u binnen 5 minuten op de A1.

De woningen :

Kavel Perceelgrootte GBO Koopsom Status
38 298 m² 105 m² Verkocht
39 284 m² 105 m² € 399.000,00 Verkocht
40 286 m² 105 m² € 405.000,00 Beschikbaar
41 308 m² 105 m² € 417.500,00 Verkocht onder voorbehoud

De genoemde koopsommen betreffen vrij op naam (V.O.N.) prijzen, dat wil zeggen inclusief 21% omzetbelasting en overdrachtskosten (notaris- en kadasterkosten).

Opleveringsniveau :
Deze duurzame woningen worden zéér compleet aangeboden met o.a.:
– Badkamer voorzien van wastafel, wandcloset en douche;
– Luchtwarmtepomp (gasloos wonen);
– Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping;
– Kunststof kozijnen;
– Triple HR+++ glas in de complete woning;
– Zonnepanelen;
– Buitenkraan;
– Dubbele wandcontactdoos in meterkast;
– Buitenberging (ca. 6 m²);
– Balansventilatie;
– Gelegen in een groene, levendige woonomgeving!
– Nul-op-de-meter, uiterst duurzaam!

Bijzonderheden :
– Voor alle woningen geldt een zelfbewoningsplicht van 5 jaar, echter kan het college van burgemeester en wethouders ontheffing verlenen in bepaalde gevallen.

Uitgebreide kenmerken
Vraagprijs:
Woningtype:
Twee-onder-één-kap-woning
Adres:
De Berghorst fase 2
Postcode:
7486 KD
Plaats:
Enter
Gebruikssoort:
Twee-onder-één-kap-woning
Woonoppervlakte:
Perceeloppervlakte:
Inhoud:
Bouwjaar:
2023

Google maps

Status
Status
+ Meer tonen
Soort object
Soort object
+ Meer tonen
Prijs
Prijs - slider
€ 0,-€ 1.825.000,-
Oppervlakte
Oppervlakte
Provincie
Provincie
Status
Status
+ Meer tonen
Soort object
Soort object
+ Meer tonen
Prijs
Prijs - slider
€ 0,-€ 1.825.000,-
Woonoppervlakte
Woonoppervlakte - slider
02511