Te koop
Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

De Korenpassage

te Apeldoorn

Woonruimte
Op aanvraag

VOORAANKONDIGING NIEUWBOUWPROJECT DE KORENPASSAGE

Wil jij niets missen van De Korenpassage? Meld je op de projectwebsite aan als geïnteresseerde en maak een eigen account aan. Op die manier weet je zeker dat je alle updates over het plan meekrijgt!
De link naar de projectwebsite staat onderaan bij de contactgegevens van de betrokken makelaars.

STADS WONEN IN HARTJE APELDOORN (26 STOERE STADSWONINGEN)
Heb jij altijd al in hartje Apeldoorn willen wonen? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Midden in het centrum worden namelijk 26 stoere koopwoningen gerealiseerd in het project De Korenpassage. Hier voel je je straks helemaal thuis op slechts een paar stappen van het bruisende stadsleven. Wil jij niets missen van dit unieke nieuwbouwproject? Meld je nu alvast aan om alle updates te ontvangen!

DE KORENPASSAGE 2.0
Op de plek van de huidige winkelpassage komt een verrassend woonconcept tot stand. Het aanbod bestaat uit 6 verschillende types stadswoningen die variëren van 80 tot 113 m2. Ultiem woongeluk van drie woonlagen. Je hebt zelfs een eigen tuin, waar zie je dat nog in de stad?! Zodra je één stap buiten de deur zet, sta je in een heerlijk groen aangelegde binnentuin met een wandelroute die tussen de Korenstraat en de Mariastraat loopt. In de parkeerkelder, met in- en uitrit aan de Nieuwstraat vind je jouw eigen privé parkeerplek voor de auto en ook een eigen berging voor de fiets.

DE KENMERKEN VAN DE WONINGEN
– Drielaagse stadswoningen
– Met tuin en/of dakterras
– Eigen berging en parkeerplaats in de parkeerkelder
– 3 of 4 slaapkamers
– Diverse indelingsmogelijkheden
– Prijs vanaf € 430.000 v.o.n.

HELEMAAL OP JE PLEK
Ben jij een liefhebber van het stadse leven? Dan zit je in De Korenpassage helemaal op je plek! Vanaf nu hoef je niets meer van alle gezelligheid te missen. Een terrasje pakken met vrienden of een rondje hardlopen door het Oranjepark. Dat doe je gewoon na het werk. Speuren naar vintage bij een van de hippe adresjes in de binnenstad of shoppen bij de bekende modezaken aan de Hoofdstraat. Je geniet er volop van! Net als van het levendige uitgaansleven. En hoe fijn is het om vervolgens thuis te komen in een oase van rust en comfort. Wordt de Korenpassage jouw paradijsje in de stad?

Uitgebreide kenmerken
Vraagprijs:
-€ 0,-
Woningtype:
Woonruimte
Adres:
Korenpassage
Postcode:
7311 LL
Plaats:
Apeldoorn
Gebruikssoort:
Woonruimte
Woonoppervlakte:
83 m²
Perceeloppervlakte:
40 m²
Inhoud:
Bouwjaar:

Google maps

Status
Status
+ Meer tonen
Soort object
Soort object
+ Meer tonen
Prijs
Prijs - slider
€ 0,-€ 1.825.000,-
Oppervlakte
Oppervlakte
Provincie
Provincie
Status
Status
+ Meer tonen
Soort object
Soort object
+ Meer tonen
Prijs
Prijs - slider
€ 0,-€ 1.825.000,-
Woonoppervlakte
Woonoppervlakte - slider
0953