Te koop
Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Kortenaerstraat 41

te Haaksbergen

Vrijstaande woning
Bieden vanaf-prijs

Wilt u graag wonen op een zeer geliefde plek in Haaksbergen in een af te bouwen nieuwbouwwoning? Dan is dit wellicht iets voor u!

Aan de Kortenaerstraat in Haaksbergen is er begonnen met de bouw van deze woning. De woning is grotendeels gebouwd en voorzien van luxe!

De centrale ligging van deze woning ten opzichte van het dorpscentrum én het buitengebied van Haaksbergen zorgt voor een perfecte wisselwerking tussen dorp en natuur!

Deze woning biedt u een kans om te wonen in een vrijstaand- en bijzonder woonhuis met een zee aan ruimte en volume. Daarbij is het mogelijk om de laatste puntjes op de “i” te zetten, maar dan naar de eigen smaak!

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging op de locatie.

Kadastraal :
Gemeente:   HAAKSBERGEN
Sectie:           K
Nummer:     5830
Grootte:       915 m²

Indeling :
Begane grond:
Entree met de trapopgang en doorloop naar toilet, bijkeuken, woonkamer en het atelier. De woonkamer is riant, tuingericht en direct verbonden aan de zeer ruime leefkeuken. De keuken is opgezet in een L-vorm en voorzien van alle inbouwapparatuur. De bijkeuken is gelegen tussen de woonkamer en het atelier, dat tevens uitstekend dienst kan doen als een speel-, hobby- en/of extra slaapvertrek op de begane grond.

Eerste verdieping:
De ruime overloop is voorzien van veel glas en geeft daarmee een gevoel van vrijheid, daarnaast bevinden zich hier diverse inbouwkasten. De verdieping omvat vier ruime slaapkamers waarvan twee voorzien van eigen badkamer met doucheruimte, en badkamermeubel. De badkamer is luxe uitgevoerd met inloopdouche, vrijstaand ligbad, toilet en dubbele wastafel. Het toilet is op de verdieping separaat gesitueerd.

Bouwjaar :
2022 – 2023

Woonoppervlakte :
circa 400 m²

Inhoud :
circa 1.341 m³

Perceel oppervlakte :
915 m²

Vraagprijs :
Bieden vanaf-prijs.

Over de woningen :
Onze opdrachtgever heeft de woning deels laten bouwen en u kan naar eigen wensen de woning afbouwen. De keuken en badkamers zijn reeds geplaatst en voorzien van luxe.

Opleveringsniveau :
Deze duurzame woning wordt aangeboden in de huidige staat, voorzien van o.a. diverse schuifpuien, aluminium kozijnen, luxe woonkeuken een drietal badkamers, een toiletvoorziening op de begane grond en eerste verdieping. De gehele woning (m.u.v. het atelier) is voorzien van vloerafwerking inclusief vloerverwarming. In de technische ruimte zijn de voorbereidingen getroffen voor het aanbrengen van een warmtepompinstallatie.

Aanvaarding :
Per direct.

Zekerheidsstelling :
Koper dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter grootte van 10% van de koopprijs.

Bijzonderheden :
De woning wordt in de huidige staat, conform het “As is, where is” principe.

Uitgebreide kenmerken
Vraagprijs:
Woningtype:
Vrijstaande woning
Adres:
Kortenaerstraat 41
Postcode:
7482 BH
Plaats:
Haaksbergen
Gebruikssoort:
Vrijstaande woning
Woonoppervlakte:
Perceeloppervlakte:
Inhoud:
Bouwjaar:

Google maps

Status
Status
+ Meer tonen
Soort object
Soort object
+ Meer tonen
Prijs
Prijs - slider
€ 0,-€ 1.825.000,-
Oppervlakte
Oppervlakte
Provincie
Provincie
Status
Status
+ Meer tonen
Soort object
Soort object
+ Meer tonen
Prijs
Prijs - slider
€ 0,-€ 1.825.000,-
Woonoppervlakte
Woonoppervlakte - slider
02511