Te koop
Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken

Wierdenseweg ong. (De Berghorst fase II)

te Enter

Vrijstaande woning
Op aanvraag

Dit is dé Unieke kans om in aanmerking te komen voor een bouwkavel in Enter! Op een fraaie, landelijke locatie nabij het gezellige dorpscentrum bieden wij 4 ruime bouwkavels aan voor de verkoop.

Deze 4 ruime bouwkavels geven u de mogelijkheid om uw wensen en eisen voor een vrijstaande woning te laten verwezenlijken. De bouwkavels zijn gelegen in de groene en hoogwaardige nieuwbouw woonomgeving ‘De Berghorst’. De woonwijk wordt in meerdere fases aangelegd. De eerste fase is klaar en de voorbereiding en ontwikkeling van de tweede fase is in volle gang!

De centrale ligging ten opzichte van het dorpscentrum én het prachtige buitengebied van Enter zorgt voor een perfecte wisselwerking tussen dorp en natuur!

Net als veel Twentse dorpen heeft ook Enter een warme gemeenschap, waar iedereen zich snel thuis voelt. Het heeft een gezellig compact centrum met alle dagelijkse winkels. In de omgeving vindt u een zeer afwisselend landschap met weidelanden, bossen en landgoederen, met kilometers aan wandel- en fietsroutes.

Enter heeft een zeer veelzijdig verenigingsleven en het dorp kent uitstekende voorzieningen met verschillende basisscholen, drie supermarkten en een directe busverbinding naar onder andere Rijssen, Almelo en Enschede. Daarnaast bent u binnen 5 minuten op de A1.

Kavels en koopprijzen :

 Kavels   Woningtype   Perceelgrootte   Koopsom   Status 
 K60  Vrijstaand  Ca. 420 m²  Op aanvraag  Onder optie
 K67  Vrijstaand  Ca. 552 m²  Op aanvraag  Onder optie
 K68  Vrijstaand  Ca. 453 m²  Op aanvraag  Onder optie
 K69  Vrijstaand  Ca. 513 m²  Op aanvraag  Beschikbaar

De koopsom ‘vanaf’ is vrij op naam (v.o.n.), dat wil zeggen inclusief 21% omzetbelasting en overdrachtskosten (notaris- en kadasterkosten).

Voorwaarden inschrijving, eventuele bieding en wijze van toewijzing zijn vermeld op deze prijslijst en/of inschrijfformulier.

Andere kosten zoals onder andere bouwkosten, terreininrichting, honoraria architect en overige adviseurs, leges bouwvergunningen, eenmalige aansluitkosten van water, elektra, riolering en glasvezel, kosten voor eventuele financiering (zoals afsluitprovisie voor hypothecaire geldlening, notariskosten van de hypothecaire geldlening, notariskosten van de hypotheekakte en het op de inschrijving van de hypotheek in het kadaster verschuldigde kadastraal recht) van de kavel/woning zijn niet bij in de koopsom begrepen.

Afvoer van eventueel overtollige vrijkomende grond is voor rekening van koper evenals het risico op diep(ere) aanleg vanwege de bodemgesteldheid. Over- en/of ondermaat van de kavel is niet verrekenbaar. Van toepassing zijn het vigerende bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en inrichtingseisen van de Gemeente Wierden, te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Over de woningen :
Binnen het kader van het vigerende bestemmingsplan en het van toepassing zijnde beeld- en kwaliteitsplan kan een woning naar eigen wensen worden gebouwd.

Aanvaarding :
Nader overeen te komen, doch binnen 8 weken na bouwrijp gereed van de bouwkavels en onherroepelijke bestemming.

Noemenswaardig :
– Voor alle woningen geldt een zelfbewoningsplicht van 5 jaar, echter kan het college van burgermeester en wethouders ontheffing verlenen in bepaalde gevallen (bijvoorbeeld ander werk).
– Op de aangeboden kavels rust een bouwplicht van Bouwbedrijf Homan.
– Uniek Woningmakelaars wordt aangesteld voor de verkoop van het eventuele huidige eigendom van de kopers van de bouwkavels.
– Kopers worden in contact gebracht met Veldsink Velten Hypotheken welke hen graag een passend financieringsvoorstel maakt.

Uitgebreide kenmerken
Vraagprijs:
Woningtype:
Vrijstaande woning
Adres:
Wierdenseweg ong.
Postcode:
7468 KD
Plaats:
Enter
Gebruikssoort:
Vrijstaande woning
Woonoppervlakte:
Perceeloppervlakte:
Inhoud:
Bouwjaar:
2023

Google maps

Status
Status
+ Meer tonen
Soort object
Soort object
+ Meer tonen
Prijs
Prijs - slider
€ -2,-€ 1.825.000,-
Oppervlakte
Oppervlakte
Provincie
Provincie
Status
Status
+ Meer tonen
Soort object
Soort object
+ Meer tonen
Prijs
Prijs - slider
€ -2,-€ 1.825.000,-
Woonoppervlakte
Woonoppervlakte - slider
02511